Suvi-Vintage 2024

29.-30.6.2024 la-su klo 11-17

Suven suloisin myyntitapahtuma Suvi-Vintage on täällä jälleen! Menneen ajan aarteet, tyyli ja musiikki saapuvat Tampereen Tallipihalle.

Paikalla on vintagekauppiaita ympäri Suomen sekä ohjelmaa moneen makuun. Molempina päivinä elävää musiikkia ja muuta teemaan kuuluvaa ohjelmaa. Tarkka ohjelma ja esiintyjät ilmoitetaan myöhemmin.

Tallipihan ihanat puodit ovat avoinna normaalisti. Kahvila terasseineen tarjoaa kahvia ja kastettavaa - suolaista ja makeaa koko tapahtuman ajan. Vintagetori molempina päivinä klo 11-17. Näytteilleasettajia tapahtumapihalla sekä Vanhassa tallissa.

Vapaa pääsy! Tervetuloa!

Järj. Tallipiha

Myyjille hakuohjeita:
Myyjien hakuaika 15.3. alkaen. Hakemukset sähköpostilla: tallipiha10@gmail.com

Paikkoja katoksen alta, 1 pöytäpaikka on kooltaan 80x180 cm ja/tai rekkitila. Vastaavia paikkoja Vanhan tallin tilasta. Lisäksi kioskeja pöytineen. Telttapaikkoja rajallinen määrä. Ilmoita kiinnostuksesi tulla tapahtumaan myyjäksi, kerro tuotteistasi ja tilatarpeesta niin katsomme sopivia vaihtoehtoja. Paikat alkaen 30€/pv. + alv. 24%. Myyntipaikat somistetaan tapahtuman henkeen, tuotteet ja myyjän asusteet noudatettava samaa linjaa.

Lue lisää: Myyjäksi tapahtumiin

Vapaa pääsy! Tervetuloa!

Järj. Tallipiha
Kuninkaankatu 4, Tampere
www.tallipiha.fi