Myyjäksi tapahtumiin

Tallipihalla järjestetään pitkin vuotta erilaisia tapahtumia, joihin voi tulla sopimuksen mukaan myymään omia tuotteitaan. Seuraa Tapahtumat-sivuamme, jota päivitämme pitkin vuotta. Sinun ei välttämättä pidä olla rekisteröity yrittäjä tullessasi tapahtumaan myymään (ellei toisin ole ilmoitettu), mutta toivomme, että huomioit tuotteissasi, pakkauksissa, esillepanossa ja erityisesti hinnoittelussa ne hyvät periaatteet, jotka tukevat yleisesti kädentaitajien kannattavaa liiketoimintaa. Tapahtumasivuilta saat myös muuta ajankohtaista tietoa ohjelmastamme. Liity myös Tallipihan FB tykkääjiin, niin saat ajankohtaista tietoa tapahtumien kulusta. 

Tapahtumien myyntipaikat on ensisijaisesti tarkoitettu kädentaitajille. Jos olet epävarma jonkin tuotteen sopivuudesta, varmistu siitä ennen myyntipäivän alkua. Elintarvikkeiden myynnistä sovitaan aina erikseen ja niiden myynnissä tulee noudattaa vallitsevaa lainsäädäntöä ja elintarvikelupien tulee olla kunnossa. Satunnainen myynti ei vaadi erillistä lupailmoitusta viranomaisilta, mutta lain vaativat vähimmäismerkinnät tulee olla pakkauksissa. Elintarvikkeiden tulee olla aina pakattuja. Jokainen paikan ottanut sitoutuu pitämään myyntipaikan avoimena koko tapahtuman ajan.

AJANKOHTAISTA, TALLIPIHAN JOULU 19.11.–23.12.2022

Tallipihan joulu on vakiinnuttanut kävijänsä. Viime vuonna 2021 Tallipiha juhli jo 22. jouluaan ja kävijämääräksi laskettiin yli 65 000. Myyntipaikkoja on tarjolla vielä pihakioskeista ja tapahtumapihan joulutorilta. Haku kioskeihin ja joulutorille tuotekuvauksin: tallipiha10@gmail.com

INFOA VAIHTOEHDOISTA JOULUUN:

Kioskit ja katetut pöytäpaikat

Kioskeja voi vuokrata yksittäin tai pareittain. Avokioski ei ole lukittava eikä se sisällä lämmitintä. Kaikki kioskit ovat sähköistettyjä ja jouluvaloin koristeltuja, luukullinen kioski on lukittava ja sisältää säteilylämmittimen. Jokaisesta kioskista löytyy 2 kpl lisäpöytiä ja hyllytilaa (pöydän koko 100 x 75 cm). Kioskien ulkomitat ovat 240 x 180 cm. Pihakioskit ja pihakatoksen pöytäpaikat (80x180 cm) veloitetaan etukäteen. 

Aukiolovelvollisuus vuokra-ajan tai jakson jokaiselta päivältä klo 11-18 (23.12. klo 11-17). Katoksen alta voi varata pöydän vaikka vain päiväksi niin halutessaan.

Kioskit vuokrataan jaksoittain. Ne voi vuokrata yksin tai toisen yrittäjän kanssa. Jokainen varattu kioski tulee olla ajallaan myyntikunnossa ja sisältäen aseteltuina myyntituotteita. Paikat haetaan vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostilla: tallipiha10@gmail.com Kerro riittävästi tuotteistasi, liitä mukaan mielellään kuva, kuvia (max 3 kpl) tai linkki omaan sivustoosi. Paikat laskutetaan etukäteen. Varaukset ovat sitovia, mahdolliset peruutukset paikoista on tehtävä viimeistään kk. ennen myyntijaksoa. Tämän jälkeen varaus- ja paikkamaksuja ei palauteta. Muita ulkopaikkoja jaetaan koko jakson aikana ja ne veloitetaan käteiskuitilla tapahtumassa ellei toisin sovita.

Jakso 1 (la-su 19.-20.11.2022):

Avokioski pöytineen 80€, sis. alv. 24 %. Luukullinen kioski pöytineen 100€ sis.alv.24 %. Pihakatos, pöytäpaikka 80x180 cm: 35€/pv. Hinnat sis. alv. 24%. 

Jakso 2. (la-su 26.-27.11.2022):

Avokioski pöytineen 80€, sis. alv. 24 %. Luukullinen kioski pöytineen 100€ sis.alv.24 %. Pihakatos, pöytäpaikka 80x180cm: 35 €pv. Hinnat sis. alv. 24%.

Jakso 3.(pe-su 2.12.-4.12.2022):

Avokioski pöytineen 100€, sis. alv. 24 %. Luukullinen kioski pöytineen 120€ sis.alv. 24 %. Kioskipari (avokioski + luukullinen) pöytineen 200€ sis. alv. 24 %. Pihakatos, pöytäpaikka 80x180 cm: 35€/pv. Hinnat sis.alv. 24%.

Jakso 4(6.12., & 9.-11.12., kioskin voi pitää auki myös koko viikon 49):

Avokioski + luukullinen = kioskipari pöytineen, hinta: 250€ sis. alv. alv. 24 %. Avokioskeja (1 kpl vuokrattavissa) pöytineen 140€ sis. alv. 24 %. Pihakatos, pöytäpaikka 80 x 180 cm: 35€pv. Hinnat sis.alv. 24%. Huom! Itsenäisyyspäivänä  6.12. joulutori ja alue avoinna.

Jakso 5. (15.–18.12.2022., kioskit voi pitää auki myös koko viikon 50):

Avokioski + luukullinen = kioskipari pöytineen, hinta: 270 € sis. alv. alv. 24 %. Avokioskeja (1 kpl vuokrattavissa) pöytineen 140€ sis. alv. 24 %. Pihakatos, pöytäpaikka 80 x 180 cm: 35€/pv. Hinnat sis. alv. 24%.

Jakso 6. (ma-pe 19.-23.12.2022):

Avokioski + luukullinen = kioskipari 240€ sis. alv. alv. 24 %. Avokioski (1 kpl) pöytineen 100€, sis.alv. 24%. Aukiolovelvollisuus 19.12.-22.12. klo 11–18, 23.12. klo 11–17. Pihakatos, pöytäpaikka 80 x 180 cm: 25€/pv.  Hinnat sis. alv. 24%.

Joulutorin muut ulkopaikat: Vuokrattavana on rajallisesti myös pöytiä (75x180). Pöydät haetaan itse alueen varastosta ja palautetaan sinne päivän lopussa. Hinta 20€/pv.sis.alv. 24%. Ei katosta. Voit tuoda myös oman pöydän halutessasi.

Myyntipaikat omalla teltalla (rajallinen määrä): 35€/pv.  (esim. 2x2 m), 60€ (esim. 3x3 m)., 70€ (esim. 4x4 m). Hinnat sis. alv. 24%. 

Huomioitavaa! Tulethan riittävän ajoissa paikalle, että ehdit laittaa myyntipaikan valmiiksi ennen tapahtuman alkua. Olemme paikalla vastaanottamassa viimeistään 1,5 h ennen tapahtuman alkua. 

Alhaalla lisää yleisiä ohjeita, joihin kannattaa tutustua sekä kuvia joulutorilta.

 

Myyntipaikkoja ympäri vuoden:

  1. Kioskit: luukullinen tai avokioski (koko 240x180). Kioskit on sähköistettyjä, luukullinen kioski on suljettava ja lämmittimellä varustettu. Avokioskissa ei voi säilyttää tavaraa yön yli. Lisävarusteena jokaisessa kioskissa on 2 kpl pukkijaloilla olevia pöytiä, koko 75x100 sekä takaseinällä hyllyjä. Pöytäliinat tuodaan aina itseltä.  Lisälämmittimiä ei sallita. Lisäspottivalot voivat olla tarpeen. Yleisvalo löytyy kioskeista. Ks. kuvat alla.
  2. Tallissa toimii suurimman osan ajan vuodesta Kädentaitajien POP Up kauppa. Joulun aikana tallissa toimii Hohde Joulukauppa, jolloin sinne omat hakumenetelmät. 
  3. Tapahtumapihalta pöytäpaikkoja (80x180) suuren, katetun pihakatoksen alta. Lisäksi tapahtumiin voi varata pelkkiä pöytiä (80x174), jotka haetaan varastosta ja palautetaan sinne ko. päivän tapahtuman loputtua. Pöytäliinat tuodaan aina itseltä.
  4. Voit tulla myös sopimuksen mukaan omalla pöydällä tai siistillä teltalla. 

Kun tiedustelet myyntipaikkaa, kerro tuotteistasi ja lisää oheen mahdolliset nettisivusi. Vaihtoehtoisesti voit liittää mukaan pari valokuvaa, josta ilmenee millaisia tuotteita olet tulossa myymään. Kerro, mitä paikkaa olet ensisijaisesti hakemassa (kerro muu mahdollinen 2.vaihtoehto), mihin tapahtumaan ja mihin päivään olisit tulossa. Tallipihan tapahtumissa käy vuosittain yli 100 eri myyjää, emme siis välttämättä muista kaikkia etukäteen joten kuvaus nopeuttaa vastaustamme. 

YLEISIÄ OHJEITA

Kun saavut pihalle, aja suoraan alueelle varovaisuutta noudattaen. Meille on parasta ajaa osoitteesta Näsijärvenkatu 3, 33210 Tre) kohdilta eli pääportista. Tampereen keskustasta ajaen meille saavutaan Kuninkaankadun kautta tai autolla helpoiten Hämeenpuistoa pitkin, Hämeenpuiston alkupäästä kääntyen oikealle Näsinjärvenkadulle. 

Tärkeää: Tapahtumiin tulee useita myyjiä autoilla joten autolla ei pääse välttämättä aivan myyntipaikan viereen. Ethän tuki  kulkureittejä ja huomioi, ettet estä taloihin kulkua. Pura tavarat mahdollisimman pian. Autot on ehdottomasti ajettava pois alueelta ennen tapahtuman alkua. Tavaran saa noutaa samoilla ohjeilla vasta, kun tapahtuma on loppunut. 

Useimmat tulevat meille n. 1-1,5 h ennen tapahtuman alkua myyntipaikasta riippuen. Aamulla myyjien vessat ja kioskit avataan ja paikalla ollaan opastamassa viimeistään 1,5 tuntia ennen. Tallipihalla ei ole omasta takaa autopaikkoja myyjille, mutta neuvomme tarvittaessa paikan päällä, mistä sitä kannattaa lähteä hakemaan. Tallipihan ympärillä ja läheisyydessä on kadulla maksullisia 2-vyöhykkeen pysäköintipaikkoja. Paikkamaksut kerätään yleensä tapahtumassa ellei sitä ole erikseen mainittu. Maksu suoritetaan käteisellä ja siitä saa kuitin. Toivomme, että varaat sovitun summan valmiiksi.
 
Varaa mukaasi omat pöytäliinat.  Lisäspottivalo voi olla tarpeen, mutta sovi niiden käytöstä etukäteen. Kioskeista ja tallista löytyy yleisvalo. Mikäli sinulla on ulkopaikka, varmista, että sähkön saanti on mahdollista. Mukaan tulee varata oma, turvallinen ja maadoitettu jatkojohto/jakaja ellei toisin ole sovittu.
Varaa sateen varalta suojamuovia, kylmää eristävä matto ja sään mukaiset vaatteet ja jalkineet. Kylmä sää ei ole riittävä syy myyntipaikalta poistumiseen. 
 
Autolla saa ajaa pihalle tavaran tuontia ja hakua varten ennen tapahtuman alkua ja sen loputtua. Muistathan aina tehdä se erityistä varovaisuutta noudattaen. Tavaran voi jättää yöksi, mikäli sinulla on paikkavaraus useammalle päivälle ja sinulla on luukullinen kioski tai tallipaikka.
 
Muistathan, että varattu myyntipaikka tulee pitää aina avoinna yleisölle koko tapahtuman ajan. Myyjä, joka lähtee kesken tapahtumaa ilman sopimusta menettää mahdollisuuden myydä tuotteitaan tulevissa tapahtumissa.  Mikäli myyntipaikkaa ei oteta vastaan ennen tapahtuman alettua, se voidaan luovuttaa eteenpäin.
 
Mahdolliset, pätevistä syistä johtuvat peruutukset tulee aina tehdä riittävän ajoissa (myyntipäivänä vain soittamalla tai tekstiviestillä numeroon p. 040-5074997).
 
Joulun myyntipaikat tulevat hakuun elokuun aikana. Joulun tapahtumatiedon kohdalta löydät hakuohjeet. Jokaiselle hakijalle ilmoitetaan valinnasta erikseen. Tapahtumasivua päivitetään pitkin vuotta sitä mukaan, kun ohjelma ja aikataulut ovat varmistuneet. Sitä kannattaa siis seurata säännöllisesti.
 
Osa tapahtumista on Tallipihan itsensä, osa ulkopuolisten järjestämiä. Ohjeet myyjähakuun ja paikkamaksujen hinnat löytyvät kunkin tapahtuman kohdalta. 


Tallipiha, Kuninkaankatu 4, tallipiha10@gmail.com.

! Huomioithan turvallisuuden. On hyvä varata myyntipisteeseen käsidesiä, huolehtia turvaväleistä ja hyvästä käsihygienistä. Tulethan paikalle terveenä. Älä