Suvi-Vintage 2020

1.8.-2.8.2020 la-su klo 11-17

Suven suloisin myyntitapahtuma Suvi-Vintage on täällä jälleen!
Menneen ajan aarteet, tyyli ja musiikki saapuvat Tampereen Tallipihalle! Iki-ihana Suvi-Vintage rantautuu Tallipihalle elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Paikalla on vintagekauppiaita ympäri Suomen sekä ohjelmaa moneen makuun.

Molempina päivinä elävää musiikkia ja muuta kivaa ohjelmaa!

Lauantaina elävää musiikkia, Trio Nautilus klo 11-15. Tanssiseura Swing Team esiintyy lauantaina klo 13-14.

Ariadnen tyttäret lavalla lauantaina klo 14.30 ja 15.30. Helsinkiläinen fuusiovatsatanssi duo vie sinut aikamatkalle 1920-luvulle, jolloin leikkisät flapper-tytöt tanssivat salakapakoissa ja mystiset viettelijättäret vaanivat varjoissa. Tule ja lumoudu heidän käärmemäisistä liikkeistään ja salaperäisestä hymystään! 

Sunnuntaina: Jo´ Buddy & Bo´Ramo klo 11-15 välisenä aikana.

Sunnuntai alkaa tuttuun tapaan vanhan tavaran huutokaupalla. Tallipihalla voi kokeilla kauppaonneaan, kun Goatland Recycling nuijii hintoja klo 12-14. Aiempaa huutokauppakokemusta ei tarvita. Kaupattavien tavaroiden näyttö on klo 11 alkaen.

Vintagetori molempina päivinä pihalla ja tallissa klo 11-17.

Sweet Jeena ja Vauhtikallot sunnuntaina klo 15-17 välillä. Tarkempi päiväkohtainen ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Tallipihan ihanat puodit ovat luonnollisesti myös avoinna. Kahvila terasseineen tarjoaa kahvia ja kastettavaa - suolaista, makeaa ja kuplivaa koko tapahtuman ajan. Sunnuntaina loimutamme terassilla lohta. Ohjelmassa lisäksi hevosvaunuajelua. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Julisteen toteutus: Ulrika Bachér

Huom! Varaathan mukaan myös käteistä, sillä kaikille vierailevista myyjistä ei käy kortti maksuvälineenä. 

☀️Welcome to the summer’s most nostalgic event☀️

SUVI-VINTAGE IN TALLIPIHA
Event time:
Saturday 1th August 11 – 17
Sunday 2th August 11 – 17

Whether your thing is swing, head-turning vintage clothes, collector’s treasures or just nostalgic atmosphere, Suvi-Vintage is the place to go.

Travel back in time on an old horse carriage, take a carousel ride, shop vintage clothing from the 20s all the way to the 80s, and visit the lovely little shops and cafe at Tallipiha, Stable Yards.

On the Sunday, we are also grilling salmon on an open fire, which is a delicious traditional Finnish treat. 

Free entrance! Welcome! Kuninkaankatu 4, Tampere

- - - - - - - 

Myyntipaikkojen haku - Paikat täynnä! Voit kysyä peruutuspaikkoja.

Jos olet uusi hakija kerro myytävistä, tapahtuman teemaan sopivista tuotteistasi kuvineen ja siitä, millaista paikkaa etsit. Toivomme hakijoiden huomioivan asuissaan ja näytteilleasettelussa tapahtuman luonteen. Myyntipaikkoja löytyy tallin sisätiloista, pihakatoksen alta (pöytiä, koko n. 80x180) ja pihakioskeista. Osa kioskista avokatoksellisia, osa lukittavia. Pöytiä ohessa 2 kpl/kioski (100x75). Myyntipaikkahakemukset käsitellään kevään ja alkukesän aikana ja valituille ilmoitetaan lisäohjeiden kera mahdollisimman pian lähetetyn hakemuksen jälkeen.

Myyntipaikkojen hinnat 50€-90€ (tuplapaikka)+alv. Paikat talliin ja kioskeihin ensisijaisesti koko viikonlopun ajalle tuleville. Tiedustelut ja varaukset sähköpostilla: tallipiha10@gmail.com. 


Myyjille lisää yleistä infoa: http://tallipiha.fi/myyjaksi-tapahtumiin