Suuri käsityöläistapahtuma

Tampereen päivät 3.-4.10 klo 11-17

Vierailevia kädentaitajia tapahtumapihalla myymässä ja esittelemässä tuotteitaan. Upeita, uniikkeja käsitöitä ja herkkuja suoraan tekijöiltä.

Hevosvaunuajelua tapahtumassa (käteismaksu).

Puodit ja kahvila terasseineen avoinna normaalisti.

3.10. Lady Nana & The Band esiintyy klo 12-16. Upea bluesin taitaja Lady Nana laulaa sielukkaasti niin hitaat kuin menevämmätkin roots kappaleet. 

Go Go Pops juhlistaa Tampere-päivää tulevana lauantaina 3.10. keikalla Tallipihan Suklaapuodin läheisyydessä. Mukaansa tempaavat setit kuulet klo 11.30 ja klo 13. 

4.10. Sunnuntaina klo 13 alkaen (2x40 min.). Billie Joelinan jazz-standardit ja vekkulisti svengaavat sovitukset pop-rock-klassikoista maistuvat koko perheelle. Uusiosanoitukset vievät kuulijan matkalle peri-manselaisiin maisemiin Rauhaniemestä Pispalaan ja Ikurista Tammerkosken kuohuihin. Duossa musisoivat laulaja MirkaKaarina (www.mirkakaarina.fi) ja pianisti Taina Sahlander. 

Huolehdithan alueella ja puodeissa liikkuessasi turvaväleistä, huolellisesta käsihygieniasta ja muista koronanvastaisista toimista. Tulethan vain, kun tunnet itsesi terveeksi.

Vapaa pääsy!

Myyntipaikat (15€/pv. ja 20€ la+su), tiedustelut: tallipiha10@gmail.com Huom! Kaikki paikat varattuja. Infoa: https://tallipiha.fi/myyjaksi-tapahtumiin