Suuri käsityöläistapahtuma

Tampereen päivä 2.-3.10.klo 11-17

 

Vierailevia kädentaitajia tapahtumapihalla myymässä ja esittelemässä tuotteitaan. Upeita, uniikkeja käsitöitä, taidokkaita koruja, taljoja, lankoja, hilloa, hunajaa, mattoja ja monia ihania herkkuja suoraan tekijöiltä.

Hevosvaunuajelua tapahtumassa viehättävällä Finlaysonin alueella (käteismaksu).

2.10. Riku Poramo Trio esiintyy:
-Luvassa tunnettuja jazz standardeja perinteisen kitara trion esittämänä. Rummuissa Janne Törni, kontrabassossa Jari Eerola.
 
3.10. Trio Nautilus, elävää musiikkia:
-Jo vuosia Tallipihan vakiokalustoon kuulunut laulu ja soitinyhtye Trio Nautilus viihdyttää kesäistä kulkijaa merimiesvalsseilla, tangoilla ja humpilla vanhan tanssilavaperinteen mukaisesti. Kokoonpano on autenttinen myös ollessaan täysin akustinen haitari, saksofoni ja kontrabassoineen.
 

Puodit ja kahvila terasseineen avoinna.

Huomioitavaa: Huolehdithan alueella ja puodeissa liikkuessasi turvaväleistä, huolellisesta käsihygieniasta ja muista koronanvastaisista toimista. Tulethan vain, kun tunnet itsesi terveeksi. Käteistä kannattaa varata mukaan, sillä kaikille vierailevista myyjistä ei käy kortti maksuvälineenä. 

Vapaa pääsy!

Myyntipaikat/ paikat täynnä.

Kädentaitajille Tampereen päivän tarjouksena: osallistumismaksu er.hinta la+su 20€, sis.alv., (15€/1 pv.). Paikat annetaan ensisijaisesti niille, jotka ovat olleet myymässä tuotteitaan muissa tapahtumissa kuluneen vuoden aikana. Paikkamaksut kerätään käteismaksuna kuitilla tapahtuman 1.päivänä. Kysy paikkaa myös työnäytökselle.

Myyntipaikat: terassikatoksesta pöytäpaikka (80x180 cm), luukullinen tai avokioski pöytineen. Rajallinen määrä myyjiä mahtuu omalla teltalla tai pöydällä. 


Kuva: Sakari Partio