Myyjäksi tapahtumiin

Tallipihalla järjestetään pitkin vuotta erilaisia tapahtumia, joihin voi tulla sopimuksen mukaan myymään omia tuotteitaan. Seuraa Tapahtumat-sivuamme, jota päivitämme pitkin vuotta. Liity Tallipihan FB-tykkääjien joukkoon niin voit lisätä osallistumisesi ja maininnan tuotteistasi kunkin tapahtuman FB-sivulle, kun se on varmistunut. Lisäksi saat ajankohtaista tietoa ohjelmastamme. Tapahtumien myyntipaikat on ensisijaisesti tarkoitettu kädentaitajille.

Varatessasi myyntipaikkaa toivomme, että liität viestiisi yhteystietosi, tuotekuvaukset, linkit sivuillesi (jos ne sinulla on) ja mahdollisia kuvia myytävistä tuotteistasi. Kerro myös mitä myyntipaikkaa toivot: pöytäpaikkaa vai pihakioskia (suljettavaa vai avokioskia). Varaa myyntipaikka tai kysy lisää (mieluiten) sähköpostilla: tallipiha10@gmail.com

Elintarvikkeiden myynnistä sovitaan aina etukäteen ja myyjän tulee itse olla selvillä siihen liittyvästä lupakäytännöstä (Elintarvikevalvonta).

Jokainen tapahtumaan tuleva myyjä sitoutuu olemaan alueella tuotteineen koko tapahtuman ajan. Ellei toisin ole mainittu, paikkamaksut kerätään kuitilla tapahtuman alussa. Autolla voi ajaa pihalle tavaran purkamista varten huomioiden muut pihan käyttäjät, mutta autot tulee ajaa alueelta ennen tapahtuman alkua. Autolla ei saa ajaa piha-alueella ennen tapahtuman loppumista ja ennen ja jälkeen tapahtumankin erityistä varovaisuutta noudattaen. Emme voi järjestää myyjille alueelta pysäköintitilaa. Lähistöllä on P-paikkoja, joista neuvomme tarvittaessa (ks.kartta sivulta Yhteystiedot). Myyjät eivät voi käyttää asiakaspysäköintiä tapahtuman aikana.

Talvi/kevät

  • Vanhan tallin pöytäpaikat.  Tallissa on säteilylämmittimet ja se on puolilämmin.  Tapahtuman aikana ovia pidetään auki joten lämmin pukeutuminen kannattaa. Pöydän koko on n. 80 x 180 cm. Pöytien takana on joko seinä tai seinä/ikkuna, joihin voi rajallisesti kiinnittää kevyehköä tavaraa seinää vaurioittamatta (ei nitojaa, nauloja). Tila on lukittava ja siellä on yleisvalaistus. Pöytäliina ja mahdollinen led-lisävalo ja jatkojohto tulee olla itseltä. Pistokkeita on rajallisesti joten mainitse lisäsähkön tarve varauksen yhteydessä. Rekkitilaa voi kysyä erikseen.  Huom. tallissa on mahdollisesti vierailevia eläimiä, jotka mainittu erikseen tapahtumien ohjelman kohdalla. 
  • Pihakioskit: avokioski tai lukittava, koko 2.40 x 1.80 cm. Kioskit on sähköistettyjä, lisävarusteena jokaisessa kioskissa 2 kpl lisäpöytiä, koko 75 x 100 cm. Liinat tulee olla myyjillä itsellään. Kioskit luovutetaan siivottuina samankuntoisina takaisin, naulojen tms. lyöminen seiniin on ehdottomasti kielletty.
  • Omalla katoksella, pöydällä sopimuksen mukaan. Oma katos, hinta alkaen 25 €, oma pöytä 15 € ellei toisin mainittu. Ulkopuolisten järjestämät tapahtumat hinnoitellaan erikseen heidän ilmoittaman taksan mukaan (esim. Lasten Vappu-tapahtuma 1.5. ks. ohjeet tapahtumasivuiltamme). Hinnat sis. alv. 24 %.

Kesä / syksy

  • Ulkokatoksesta pöytäpaikka, pöydän koko 80 x 180 cm.
  • Pihakioskit: avokioski tai lukittava luukullinen koju. Kioskit ovat sähköistettyjä, luukullisessa kioskissa säteilylämmitin. Lisävarusteena  jokaisessa kioskissa 2 kpl lisäpöytiä, koko 75 x 100 cm.
  • Liinat tulee olla myyjillä itsellään. Naulojen lyöminen kioskiin on ehdottomasti kielletty. Paikkamaksujen hinnat ks. tapahtumien ohjelmien kohdalta.

Huom.! Jokainen paikan varannut sitoutuu pitämään sen yleisölle avoimena koko tapahtuman ajan!

 

Tallipihan joulu 24.11. - 23.12.2018

Myyntipaikat kädentaitajille:
Hohde-joulukauppa rakennetaan Vanhan tallin tunnelmalliseen tilaan. Kauppa rakennetaan yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, jossa tuotteet asetellaan sisustuksellisiksi kokonaisuuksiksi, tuoteryhmittäin tai aihealueittain. Mukaan valitaan mahdollisimman monipuolinen tuotevalikoima ja myyjät perehdytetään kaikkiin tuotteisiin, että asiakkaiden palveleminen onnistuisi mutkitta ja iloisesti. Samassa tilassa on myös lampaat ja aasi, jolloin perheen pienemmille (ja vähän isommillekkin) riittää ajanvietettä. Lisäohjeita ja hintoja hakuun päivittyy tänne kesällä 2018. Hakemukset jätetään 31.8. mennessä: Noora Viitaniemi, nooran@nooran.info

Pihakioskit, joulutorien myyntipaikat tapahtumapihalta haettavissa seuraavasti:
Ohjeet ja paikkojen hinnat päivittyvät tänne heinä/elokuun vaihteessa. Vapaamuotoiset hakemukset: tallipiha10@gmail.com

Paikat laskutetaan etukäteen n. kk. ennen tapahtuman alkua. Hakemuksia aletaan käsittelemään 31.8. jälkeen. Seuraa päivittyviä ohjeitamme sekä infoja.