Tallipihan laskiainen

19.2.2023 sunnuntaina klo 11-16

Vietetään kiva ulkoilupäivä yhdessä. Lapsille on tarjolla kivaa ohjelmaa ja ohjattua leikkiä päivän aikana. Riesa-pelle liittyy mukaan laskiaisen viettoon klo 11, 12 ja 13. Laskiaista voi lasketella sään salliessa vaikkapa viereisessä Näsinpuistossa.

Taikahileen säihkyvän värikkäät ystävykset Taika, Lohikäärmeprinsessa Tuulispää ja Hauskis tuovat päivään kimaltavia glittertatuointeja, kasvokimalteita ja huisin hauskan keijujen onnenpyörän, www.taikahile.fi

Upeat Åfeltin työhevoset vierailevat tapahtumassa klo 12-16. Hevosvaunuajelua tarjolla halukkaille (lapset 5€, aikuiset 10€). Ohjelmaa tarjoaa myös Tallipihan ponitouhut ja sen suloiset ponit Tiuhti ja Viuhti.

Pirkanmaan Vesaiset ry. on mukana tapahtumassa omalla toimipisteellään pihakioskissa. Klo 14 lastenkirjailija Annika Laarko kertoo mm. miten unelma Villaveijareista toteutui  (15-20 min). Klo 15 Urhonalle ja ulkoleikkihetki (15-20 min). Tervetuloa mukaan!

Tarjolla kahvilassa & ulkomyynnissä:

Soppatykistä hernerokkaa, kahvilan kuuluisia laskiaispullia, grillimakkaraa ja lämmintä juomaa. Puodit, kahvila, tallin kädentaitajien POP Up kauppa sekä pihakojut avoinna.

Tapahtumapihalla myynnissä uniikkeja käsitöitä ja herkkuja!

Vapaa pääsy!

Myyntipaikat vieraileville myyjille: kioskit tai omalla teltalla: 30€ sis.alv. 24%. Haku s.postilla tallipiha10@gmail.com Infoa lisää: https://tallipiha.fi/myyjaksi-tapahtumiin