Valojuhla

20.10.2018 klo 16-21

Vietämme valon juhlaa viehättävällä alueellamme, puodeissa ja kahvilassa. Herkuttelua, höyryäviä juomia, lyhtykuja, tarjouksia ja muuta ohjelmaa koko perheelle. Juhlamme avaa loistavalla esityksellään Firelady klo 16, tulen ja valon tanssi: www.firelady.fi

Ulkomyynnissä makkaraa ja lämmintä juomaa. Kahvila palvelee terasseineen. 

Valon ja tulen teemassa jatkaa lasitaiteilija Vesa Välikangas, joka puhaltaa lasia pimenevässä illassa näytösluonteisesti. Vesan töitä myös myynnissä.

Tallipihan holvikellarissa virittäydytään juhlaan sanojen valossa ja kasvien varjoissa. Antje Sariolan teos Kolmessa puutarhassa kutsuu lukemaan ja pohtimaan H.C Andersenin satua pienestä merenneidosta, joka haluaa vaihtaa kalanpyrstönsä ihmisen jalkoihin. Teos on myös kunnianosoitus Eeva-Liisa Mannerin työlle kääntäjänä.
 

Tallipihan suklaapuoti järjestää vanhan tallin tilassa leikkimielisen suklaamaistelukisan. Parhaat maistelijat palkitaan. Hinta 5 €/maistelija. 

Pihakioskeissa vierailevia kädentaitajia Valojuhlan hengessä, muun muassa Kehräsaaren yrittäjiltä kattava edustus. Myynnissä upeita tuotteita, jotka tuovat valoa ja lämpöä pimeneviin iltoihin. Kaikki kioskit on varattu.

Vapaa pääsy!

Valojuhla jatkuu Näsinpuistossa ja Museo Milavidassa, missä ohjelmistoon kuuluu mm. suositut kynttiläkierrokset. Lue lisää Näsinpuiston tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/229598801245070/?ti=icl, www.museomilavida.fi