Suvi-Vintage 2019

Lauantaina ja sunnuntaina 29.-30.6.2019 klo 11-17

Suven suloisin myyntitapahtuma Suvi-Vintage on täällä jälleen!

Menneen ajan aarteet, tyyli ja musiikki saapuvat Tampereen Tallipihalle!  Iki-ihana Suvi-Vintage rantautuu Tallipihalle perinteiseen tapaan juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna. Paikalla on vintagekauppiaita ympäri Suomen sekä ohjelmaa moneen makuun. Molempina päivinä elävää musiikkia ja sunnuntaina huutokauppa. Lauantaina ja sunnuntaina tunnelmallista Suomi-iskelmää ja ikivihreitä sulosäveliä esittää Trio NautilusHollywood Sirens tähdittää tunnelmaa lauantaina klo 15-17 ja Sweet Jeena ja Vauhtikallot sunnuntaina klo 15-17.

Esittelyt: 

Hollywood Sirens tuo lauantaina klo 15-17 tuulahduksen vanhan ajan glamouria menneiltä vuosikymmeniltä, suoraan Hollywoodin kulta-ajoilta. Nauti 20-50-lukujen ihanasta swing- ja elokuvamusiikista näyttävien koreografioiden sekä upeiden pukujen siivittämänä. Solistina musiikkiteatteriartisti Elisa Lairikko, tanssijoina Minna Mustakangas ja Maiju Huhta ja pianossa taituroi Topi Paavilainen. 

Jeena ja Vauhtikallot - Kyllä, nyt on vauhtia kalloissa!  Veikeä orkesteri tarjoilee teille suomalaista rokkenrollia ja letkeää svengi-iskelmää 50-lukulaisittain sunnuntaina. Repertuaari sisältää sekä omia biisejä että lainakappaleita - aitoon suomifilmityyliin niin humoristisia numeroita, eksoottista sykettä kuin unhoon painuneita helmiä. Lisää infoa: www.sweetjeena.com/jeena-ja-vauhtikallot/

 

Aikataulut ja tarkka ohjelma ilmoitetaan myöhemmin. 

Tallipiha on avoinna normaalisti. Kahvila terasseineen tarjoaa kahvia ja kastettavaa koko tapahtuman ajan. Sunnuntaina loimutamme terssilla lohta, josta herkullisia annoksia.

Ohjelmassa lisäksi vossikka-ajelua ja karusellin pyörrettä. Perheen pienimmille ponitalutusta.Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lisätietoja:

Tallipiha, tallipiha10@gmail.com, Puh. 045 326 7004

Myyntipaikkojen haku: Lassi Patokorpi, fintage@fintage.net.