Pietarilaiset markkinat 16.-18.8.2019

Perjantaina 16.8. klo 16-20. Lauantaina 17.8. klo 10-17. Sunnuntaina 18.8. klo 11-17

Pietarilaiset markkinat on koko perheen iloinen tapahtuma. Elävää musiikkia ja iloista slaavilaistunnelmaa. Kädentaitajia töineen ja taitoineen aina Venäjältä ja Virosta asti. Herkkuja paikan päällä nautittavaksi ja mukaan ostettavaksi. Myynnissä mm. piirakoita, suolakurkkuja, Peipsin kuuluja sipulilettejä, limppuja, makeisia ja muita herkkuja. Mukana venäläinen kirja- ja herkkukauppa. Kenttäkeittiöstä mm. borssia, blinejä ja pelmenejä.

Elävää musiikkia kaikkina päivinä. Esiintyjät ja ohjelmien aikataulut ilmoitetaan myöhemmin. 

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tallipihan puodit ja kahvila ovat luonnollisesti mukana tapahtuman tunnelmassa. Tapahtumassa hevosvaunuajelua upealla Finlaysonin alueella. Perheen pienimmille ponitalutusta - hevoset lauantaina ja sunnuntaina klo 11-17.

Varaathan mukaasi myös käteistä, sillä suurimmalle osalle vierailevista myyjistä ei käy kortti maksuvälineenä. Infoa, myyntipaikkojen haku: tallipiha10@gmail.com, 040-5074997.

Tapahtuma, jota et halua jättää väliin! Tule muistelemaan kanssamme 1800-lukua, jolloin tallipihan sydämessä kulkivat venäläiset ja virolaiset vieraat, kauppiaat ja hevoskuskit. Olet sydämellisesti tervetullut!

Kuvakollaasit, Arto Jalonen.

Järj. Tallipiha yhteistyössä Suomi-Venäjä-seuran Länsi-Suomen piiri.