Nostalgiset Lelumarkkinat

15.6.2019 lauantaina klo 11-17

Nostalgiset vanhanajan lelumarkkinat kutsuu viehättävälle pihallemme alan harrastajat, käsityöläiset ja keräilykauppiaat tunnelmalliseen päivään. Myynnissä vanhoja sekä nostalgisia leikkiautoja ja junia, peltileluja, nalleja, nukkeja, nukkekoteja ja siihen liittyviä tarvikkeita. Myös kiiltokuvat ja paperinuket ovat tervetulleita. 

Tapahtumassa hevosvaunuajelua sekä ponitalutusta (6 € käteismaksu). Vanhanajan karuselli pyörähtää tapahtumassa käyntiin ja on avoinna 11-17 (2€ käteismaksu).

Elävää musiikkia, Trio Nautilus esiintyy klo 12-16 välisenä aikana. Täysin akustinen tanssiorkesteri on tänä päivänä harvinainen näky, mutta Tallipihalla jo vanha tuttavuus soittaa lähes kaikki vanhat suomiklassikot Täysikuusta Sulamithiin.

Tallipihan viehättävät puodit ja herkkuja tarjoileva kahvila terasseineen tapahtuman tunnelmissa. Vapaa pääsy!

MYYNTIPAIKKOJEN HAKU KÄYNNISSÄ! Myyntipaikat: pihakioskit pöytineen, pöytäpaikat (koko n. 80 x 180) tallista (sisätila) tai ulkokatoksen alta (80x180). Myyntipaikka laskutetaan etukäteen 30€ sis. alv. 24%. Paikat varataan: tallipiha10@gmail.com. Infoa lisää: http://tallipiha.fi/myyjaksi-tapahtumiin