Myyjäksi tapahtumiin

MUUTA HUOMIOITAVAA TAPAHTUMIEN YLEISEEN HAKUUN:

Hakiessasi myyntitilaa kerro sähköposissasi, millaista paikkaa haet. Haetko pihakioskia (avokioskia vai luukullista), pöytäpaikkaa tallista (kevät/syksy/talvi) vai pöytäpaikkaa ulkokatoksen alta (12.5.-5.10). Pöydät tallissa ja katoksessa ovat kooltaan n. 80x180 cm. Huom.! Joulun hakuohjeet ilmoitetaan erikseen 31.8. mennessä.

Vaihtoehtoisesti voit tulla sopimuksen mukaan omalla pöydällä, varjolla tai katoksella (kerro tiedot ja koot). Esillepanon tulee olla alueen henkeen sopiva ja katoksen siisti. Liitä hakemukseen tietosi, www.sivut tai vastaava, jos sinulla ne on ja laita mukaan kuvia tuotteistasi (1-3). Muista, että jokaisen etu on se, että pidät varauksestasi kiinni ja tulet paikalle ajoissa. Järjestäjä on paikalla avaamassa ovia ja ohjaamassa viimeistään 1,5 h ennen tapahtuman alkua. Myyjille on omat wc-tilat alueella. Jokaisen paikan ottaneen, tulee pitää pöytänsä myyntikunnossa koko tapahtuman ajan. Myyntitila luovutetaan siistinä ja samankuntoisena tapahtuman loputtua. Siirretyt apupöydät, mahdolliset penkit ym. palautetaan sinne, mistä ne on otettu. Sähköt ja sähkölaitteet suljetaan kioskeista. Nauloja, tarroja tai nitojan niittejä ei saa kiinnittää mihinkään tiloihin.

Tavaran saa tuoda pihalle autolla erityistä varovaisuutta ja muita huomioiden, mutta autot tulee ajaa alueelta pois ehdottomasti ennen tapahtuman alkua. Autoja ei saa ajaa pihalle ennen kuin tapahtuma on ohi ja silloinkin erityistä varovaisuutta noudattaen. Tallipihalla ei ole mahdollisuutta varata pysäköintipaikkaa vieraileville myyjille, vaan ne tulee hakea alueen ulkopuolelta. Lähistöllä on pysäköintipaikkoja, joista kerromme tarvittaessa. (Lisää myös Yhteystiedot sivuillamme). Paikkamaksut kerätään kuitilla tapahtuman alkupuolella ellei toisin ole mainittu. Tämä käy vaivattomimmin, jos sinulla on valmiiksi varattuna tasaraha. 

TALLI: Pöytäpaikkoja n. 80 x 180 cm, pöytäliina itseltä. Huomioi, että tilassa on usein vierailevia eläimiä, jotka on mainittu kunkin tapahtuman kohdalta. Tallissa on vuosia myyty käsitöitä ja neuleita eikä ongelmaa esim. tuoksun tarttumisen kanssa ole havaittu. Tallissa on hehkulämmittimet, mutta lämmin pukeutuminen ja  kylmää eristävän maton mukaanotto kannattaa, sillä varsinkin lattiat ovat kylmät ja ovia pidetään yleensä auki myyntipäivän aikana. Omia led-valoja voi käyttää rajallisesti, mutta mainitse tästä varauksen yhteydessä ja ota mukaan riittävä jatkojohto/jakaja. Myyntipöydän takana on joko seinä tai ikkuna tai ikkunaa ja seinää. Seiniin ja ikkunarautoihin voi kiinnittää kevyttä tavaraa, mutta uusia nauloja ei saa lyödä seiniin tai muualle. Paikka luovutetaan aina siistittynä takaisin. 

PIHAKIOSKIT: Kioskeja on 3 kpl luukullista ja 4 kpl avokioskia keskeisellä paikalla. Kioskien koko on 2.40 x 1.80. Kaikki kioskit on sähköistettyjä, luukullinen kioski on lukolla ja lämmittimellä varustettu. Ota mukaan led-lisävalo tarvittaessa (jakaja). Kioskeissa on yleisvalo ja lisäpöytiä 2 kpl/kioski (liinat itseltä), pöydän koko n. 75x100 cm. Kioskeihin ei saa lyödä nauloja, niittejä tms. ja ne luovutetaan siivottuina takaisin. 

Tervetuloa myymään ja esittelemään tuotteitasi  tunnelmalliselle Tallipihalle!