Myyjäksi tapahtumiin

Tallipihalla järjestetään pitkin vuotta erilaisia tapahtumia, joihin voi tulla sopimuksen mukaan myymään omia tuotteitaan. Seuraa Tapahtumat-sivuamme, jota päivitämme pitkin vuotta. Sinun ei välttämättä pidä olla rekisteröity yrittäjä tullessasi tapahtumaan myymään, mutta toivomme, että huomioit tuotteissasi, pakkauksissa, esillepanossa ja erityisesti hinnoittelussa ne hyvät periaatteet, jotka tukevat yleisesti kädentaitajien kannattavaa liiketoimintaa. Tapahtumasivuilta saat myös muuta ajankohtaista tietoa ohjelmastamme. Liity myös Tallipihan FB tykkääjiin, niin saat ajankohtaista tietoa tapahtumien kulusta.

Tapahtumien myyntipaikat on ensisijaisesti tarkoitettu kädentaitajille. Jos olet epävarma jonkin tuotteen sopivuudesta, varmistu siitä ennen myyntipäivän alkua. Elintarvikkeiden myynnistä sovitaan aina erikseen ja niiden myynnissä tulee noudattaa vallitsevaa lainsäädäntöä ja elintarvikelupien tulee olla kunnossa. Satunnainen myynti ei vaadi erillistä lupailmoitusta viranomaisilta, mutta lain vaativat vähimmäismerkinnät tulee olla pakkauksissa. Elintarvikkeiden tulee olla aina pakattuja. Emme salli virvokkeiden tai makeisten myyntiä kuin erityistapauksissa. Jokainen paikan ottanut sitoutuu pitämään myyntipaikan avoimena koko tapahtuman ajan.

AJANKOHTAISTA, TALLIPIHAN JOULUN (24.11.-23.12.) HAKUOHJEET:

Tallipihan joulu on vakiinnuttanut kävijänsä. Vietämme tänä jouluna jo 20-juhlavuottamme. Tallipihan joulu kestää noin 4 viikkoa, edellisenä vuonna kävijämääräksi laskettiin n. 40 000. Myyntipaikkoja kädentaitajille on tarjolla Hohde-joulukaupasta, pihakioskeista sekä tapahtumapihan joulutorilta. Tallin paikat on kaikki varatut ja joulukauppaan haku päättynyt (Noora Viitaniemi).

Haku pihakioskeihin sekä joulutorille sähköpostilla: tallipiha10@gmail.com.

Pihakioskit joulutorilta: Luukullinen+avokioski (=2 vierekkäistä sähköistettyä kioskia, yhden kioskin koko 240x180) + 2 kpl lisäpöytiä/kioski, pöydän koko 100x75). Kioskit vuokrataan jaksoittain. Kioskit voi vuokrata yksin tai toisen yrittäjän kanssa. Molemmat kioskit tulee olla myyntikunnossa ja sisältää aseteltuina myyntituotteita. Luukullinen kioski on suljettava, sisällä säteilylämmitin. Rajallinen määrä yksittäisiä kioskeja ao. jaksoille.

Jakso 1. Avokioski + luukullinen (kioskipari, 24.11.-25.11.). Hinta 140 € sis.alv. 24%. Luukullinen kioski pöytineen 100€ sis. alv. 24%. Aukiolovelvollisuus vähintään klo 11-18. 

Jakso 2. (1.12.-2.12.) Avokioski + luukullinen kioskipari. Hinta 140 € sis. alv. 24%. Luukullinen kioski pöytineen 100€ sis. alv. 24%. Aukiolovelvollisuus vähintään klo 11-18. 

Jakso 3. (6.12., 8.-9.12.) Avokioski + luukullinen kioskipari. Hinta 200 € sis. alv. 24 %. Luukullinen kioski pöytineen 140€ sis. alv. 24%.  Aukiolovelvollisuus vähintään klo 11-18. Huom! Kioskia voi pitää auki halutessaan tällä jaksolla samaan hintaan 3.12.-9.12. Kaikki kioskit varattu jaksolta 3.

Jaks0 4. (10.12.-16.12.) Avokioski + luukullinen kioskipari. Hinta 200 € sis. alv. alv. 24%. Aukiolovelvollisuus vähintään klo 11-18. 

Jakso 5. (17.12.-23.12.) Avokioski + luukullinen kioskipari. Hinta 200 € sis. alv. 24 % - Aukiolovelvollisuus on vähintään klo 11-18, 23.12. klo 10-17.

Avokioski pöytineen, jakso 1: Hinta 70 €, jakso 2: Hinta 70 €, jakso 3: Hinta 100 €, jakso 4: Hinta 100 €, jakso 5: Hinta 100 €. Kioskien varaukset ovat sitovia ja ne veloitetaan erikseen. 

Kioskit ovat sähköistettyjä, jouluvaloin koristeltuja. Luukullinen kioski on lukittava ja sisältää säteilylämmittimen. Pihakioskit veloitetaan etukäteen.

Ulkopaikat, pöytiä vuokrattavana, koko n. 80 x 175 cm tai omalla pöydällä: 20 €/pv. Omalla katoksella 30 €/pv. Hinnat sis. alv. 24 %. Tallipihalla ei ole joulun aikaan pihakatosta, minne pöytiä voisi sijoittaa. Ulkopaikan voi ottaa säävarauksella, maksu suoritetaan käteisellä tapahtumapäivänä. Osa pöydistä (rajallinen määrä) mahtuu suojaisan lipan alle ja ne annetaan varausten mukaan. Pöydät haetaan alueen varastosta ja palautetaan sinne päivän lopussa.

Tule riittävän ajoissa paikalle, että ehdit laittaa myyntipaikan valmiiksi ennen tapahtuman alkua, ainakin tunti, viimeistään puoli tuntia ennen tapahtuman alkua. Olemme paikalla vastaanottamassa viimeistään 1,5 h ennen tapahtuman alkua.

Alhaalla lisää yleisiä ohjeita.

MUUTA HUOMIOITAVAA TAPAHTUMIEN YLEISEEN HAKUUN:

Hakiessasi myyntitilaa kerro sähköposissasi, millaista paikkaa haet. Haetko pihakioskia (avokioskia vai luukullista), pöytäpaikkaa tallista (kevät/syksy/talvi) vai pöytäpaikkaa ulkokatoksen alta (12.5.-5.10). Pöydät tallissa ja katoksessa ovat kooltaan n. 80x180 cm. Huom.! Joulun hakuohjeet ilmoitetaan erikseen (ks. yllä).

Vaihtoehtoisesti voit tulla sopimuksen mukaan omalla pöydällä, varjolla tai katoksella (kerro tiedot ja koot). Esillepanon tulee olla alueen henkeen sopiva ja katoksen siisti. Liitä hakemukseen tietosi, www.sivut tai vastaava, jos sinulla ne on ja laita mukaan kuvia tuotteistasi (1-3). Muista, että jokaisen etu on se, että pidät varauksestasi kiinni ja tulet paikalle ajoissa. Järjestäjä on paikalla avaamassa ovia ja ohjaamassa viimeistään 1,5 h ennen tapahtuman alkua. Myyjille on omat wc-tilat alueella. Jokaisen paikan ottaneen, tulee pitää pöytänsä myyntikunnossa koko tapahtuman ajan. Myyntitila luovutetaan siistinä ja samankuntoisena tapahtuman loputtua. Siirretyt apupöydät, mahdolliset penkit ym. palautetaan sinne, mistä ne on otettu. Sähköt ja sähkölaitteet suljetaan kioskeista. Nauloja, tarroja tai nitojan niittejä ei saa kiinnittää mihinkään tiloihin.

Tavaran saa tuoda pihalle autolla erityistä varovaisuutta ja muita huomioiden, mutta autot tulee ajaa alueelta pois ehdottomasti ennen tapahtuman alkua. Autoja ei saa ajaa pihalle ennen kuin tapahtuma on ohi ja silloinkin erityistä varovaisuutta noudattaen. Tallipihalla ei ole mahdollisuutta varata pysäköintipaikkaa vieraileville myyjille, vaan ne tulee hakea alueen ulkopuolelta. Lähistöllä on pysäköintipaikkoja, joista kerromme tarvittaessa. (Lisää myös Yhteystiedot sivuillamme). Paikkamaksut kerätään kuitilla tapahtuman alkupuolella ellei toisin ole mainittu. Tämä käy vaivattomimmin, jos sinulla on valmiiksi varattuna tasaraha. 

TALLI: Pöytäpaikkoja n. 80 x 180 cm, pöytäliina itseltä. Huomioi, että tilassa on usein vierailevia eläimiä, jotka on mainittu kunkin tapahtuman kohdalta. Tallissa on vuosia myyty käsitöitä ja neuleita eikä ongelmaa esim. tuoksun tarttumisen kanssa ole havaittu. Tallissa on hehkulämmittimet, mutta lämmin pukeutuminen ja  kylmää eristävän maton mukaanotto kannattaa, sillä varsinkin lattiat ovat kylmät ja ovia pidetään yleensä auki myyntipäivän aikana. Omia led-valoja voi käyttää rajallisesti, mutta mainitse tästä varauksen yhteydessä ja ota mukaan riittävä jatkojohto/jakaja. Myyntipöydän takana on joko seinä tai ikkuna tai ikkunaa ja seinää. Seiniin ja ikkunarautoihin voi kiinnittää kevyttä tavaraa, mutta uusia nauloja ei saa lyödä seiniin tai muualle. Paikka luovutetaan aina siistittynä takaisin. 

PIHAKIOSKIT: Kioskeja on 3 kpl luukullista ja 4 kpl avokioskia keskeisellä paikalla. Kaikki kioskit on sähköistettyjä, luukullinen kioski on lukolla ja lämmittimellä varustettu. Ota mukaan led-lisävalo tarvittaessa (jakaja). Kioskeissa on yleisvalo ja lisäpöytiä 2 kpl/kioski (liinat itseltä), pöydän koko n. 75x100 cm. Kioskeihin ei saa lyödä nauloja, niittejä tms. ja ne luovutetaan siivottuina takaisin. 

Tervetuloa myymään ja esittelemään tuotteitasi  tunnelmalliselle Tallipihalle!