Myyjäksi tapahtumiin

Tallipihalla järjestetään pitkin vuotta erilaisia tapahtumia, joihin voi tulla sopimuksen mukaan myymään omia tuotteitaan. Seuraa Tapahtumat-sivuamme, jota päivitämme pitkin vuotta. Sinun ei välttämättä pidä olla rekisteröity yrittäjä tullessasi tapahtumaan myymään, mutta toivomme, että huomioit tuotteissasi, pakkauksissa, esillepanossa ja erityisesti hinnoittelussa ne hyvät periaatteet, jotka tukevat yleisesti kädentaitajien kannattavaa liiketoimintaa.

Liity Tallipihan FB-tykkääjien joukkoon niin voit lisätä osallistumisesi ja maininnan tuotteistasi kunkin tapahtuman FB-sivulle, kun se on varmistunut. Kuvan ja julkaisun tulee olla selkeä ja hyvälaatuinen. Pidätämme oikeuden julkaisemiseen, joten laitathan mainoksesi riittävän ajoissa, että ne ehtivät julkaisuun mukaan. Tapahtumasivuilta saat myös muuta ajankohtaista tietoa ohjelmastamme.

Tapahtumien myyntipaikat on ensisijaisesti tarkoitettu kädentaitajille. Jos olet epävarma jonkin tuotteen sopivuudesta, varmistu siitä ennen myyntipäivän alkua. Elintarvikkeiden myynnistä sovitaan aina erikseen ja niiden myynnissä tulee noudattaa vallitsevaa lainsäädäntöä ja elintarvikelupien tulee olla kunnossa. Satunnainen myynti ei vaadi erillistä lupailmoitusta viranomaisilta, mutta lain vaativat vähimmäismerkinnät tulee olla pakkauksissa. Elintarvikkeiden tulee olla aina pakattuja. Emme salli virvokkeiden tai makeisten myyntiä kuin erityistapauksissa. Jokainen paikan ottanut sitoutuu pitämään myyntipaikan avoimena koko tapahtuman ajan.

ANKOHTAISTA, TALLIPIHAN JOULU HAKUOHJEET JA HINNAT:

Tallipihan joulu on vakiinnuttanut kävijänsä. Vietämme tänä jouluna jo 20-juhlavuottamme. Tallipihan joulu kestää noin 5 viikkoa, edellisenä vuonna kävijämääräksi laskettiin n. 40 000. Myyntipaikkoja vieraileville myyjille löytyy sekä Tallin Hohde-joulukaupasta että tapahtumapihan joulutorilta.

Haku ja tiedustelut tallin Hohde-joulukauppaan, Noora Viitaniemi, nooran@nooran.info. Haku pihakioskeihin sekä joulutorille tallipiha10@gmail.com. Paikkamaksut veloitetaan etukäteen.

Pihakioskit joulutorilta: Luukullinen+avokioski (=2 kioskia, yhden kioskin koko 240x180) lisäpöytineen (2 kpl, koko 100x75/kioski) vuokrataan jaksoittain.

Kioskit voi vuokrata yksin tai toisen yrittäjän kanssa. Molemmat kioskit tulee olla myyntikunnossa ja sisältää aseteltuina myyntituotteita. 

Jakso 1. (24.11.-25.11.). Hinta 140 € sis.alv. 24% - Aukiolovelvollisuus vähintään klo 11-18.

Jakso 2. (1.12.-2.12.). Hinta 140 € sis. alv. 24% - Aukiolovelvollisuus vähintään klo 11-18.

Jakso 3. (6.12., 8.-9.12.) Hinta 200 € sis. alv. 24 % - Aukiolovelvollisuus vähintään klo 11-18.

Jaks0 4. (10.12.-16.12.) Hinta 200 € sis. alv. alv. 24% - Aukiolovelvollisuus vähintään klo 11-18.

Jakso 5. (17.12.-23.12.) Hinta 200 € sis. alv. 24 % - Aukiolovelvollisuus on vähintään klo 11-18, 23.12. klo 10-17.

Avokioski pöytineen, jakso 1: 70 €, jakso 2: 70 €, jakso 3: 100 €, jakso 4: 100 €, jakso 5: 100 €. Yksittäisiä pöytäpaikkoja (tai omalla pöydällä) 20 €/pv. Omalla katoksella 30 €/pv. Hinnat sis. alv. 24 %.

Kioskit ovat sähköistettyjä, jouluvaloin koristeltuja. Luukullinen kioski sisältää lämmittimen. Pihakioskit veloitetaan etukäteen 15.10. mennessä.

MUUTA HUOMIOITAVAA TAPAHTUMIEN YLEISEEN HAKUUN:

Hakiessasi myyntitilaa kerro sähköposissasi, millaista paikkaa haet. Haetko pihakioskia (avokioskia vai luukullista), pöytäpaikkaa tallista (kevät/syksy/talvi) vai pöytäpaikkaa ulkokatoksen alta (12.5.-5.10). Pöydät tallissa ja katoksessa ovat kooltaan n. 80x180 cm. Huom.! Joulun hakuohjeet ilmoitetaan erikseen.

Vaihtoehtoisesti voit tulla sopimuksen mukaan omalla pöydällä, varjolla tai katoksella (kerro tiedot ja koot). Esillepanon tulee olla alueen henkeen sopiva ja katoksen siisti. Liitä hakemukseen tietosi, www.sivut tai vastaava, jos sinulla ne on ja laita mukaan kuvia tuotteistasi (1-3). Muista, että jokaisen etu on se, että pidät varauksestasi kiinni ja tulet paikalle ajoissa. Järjestäjä on paikalla avaamassa ovia ja ohjaamassa viimeistään 1,5 h ennen tapahtuman alkua. Myyjille on omat wc-tilat alueella. Jokaisen paikan ottaneen, tulee pitää pöytänsä myyntikunnossa koko tapahtuman ajan. Myyntitila luovutetaan siistinä ja samankuntoisena tapahtuman loputtua. Siirretyt apupöydät, mahdolliset penkit ym. palautetaan sinne, mistä ne on otettu. Sähköt ja sähkölaitteet suljetaan kioskeista. Nauloja, tarroja tai nitojan niittejä ei saa kiinnittää mihinkään tiloihin.

Tavaran saa tuoda pihalle autolla erityistä varovaisuutta ja muita huomioiden, mutta autot tulee ajaa alueelta pois ehdottomasti ennen tapahtuman alkua. Autoja ei saa ajaa pihalle ennen kuin tapahtuma on ohi ja silloinkin erityistä varovaisuutta noudattaen. Tallipihalla ei ole mahdollisuutta varata pysäköintipaikkaa vieraileville myyjille, vaan ne tulee hakea alueen ulkopuolelta. Lähistöllä on pysäköintipaikkoja, joista kerromme tarvittaessa. (Lisää myös Yhteystiedot sivuillamme). Paikkamaksut kerätään kuitilla tapahtuman alkupuolella ellei toisin ole mainittu. Tämä käy vaivattomimmin, jos sinulla on valmiiksi varattuna tasaraha. 

TALLI: Pöytäpaikkoja n. 80 x 180 cm, pöytäliina itseltä. Huomioi, että tilassa on usein vierailevia eläimiä, jotka on mainittu kunkin tapahtuman kohdalta. Tallissa on vuosia myyty käsitöitä ja neuleita eikä ongelmaa esim. tuoksun tarttumisen kanssa ole havaittu. Tallissa on hehkulämmittimet, mutta lämmin pukeutuminen ja  kylmää eristävän maton mukaanotto kannattaa, sillä varsinkin lattiat ovat kylmät ja ovia pidetään yleensä auki myyntipäivän aikana. Omia led-valoja voi käyttää rajallisesti, mutta mainitse tästä varauksen yhteydessä ja ota mukaan riittävä jatkojohto/jakaja. Myyntipöydän takana on joko seinä tai ikkuna tai ikkunaa ja seinää. Seiniin ja ikkunarautoihin voi kiinnittää kevyttä tavaraa, mutta uusia nauloja ei saa lyödä seiniin tai muualle. Paikka luovutetaan aina siistittynä takaisin. 

PIHAKIOSKIT: Kioskeja on 3 kpl luukullista ja 4 kpl avokioskia keskeisellä paikalla. Kaikki kioskit on sähköistettyjä, luukullinen kioski on lukolla ja lämmittimellä varustettu. Ota mukaan led-lisävalo tarvittaessa (jakaja). Kioskeissa on yleisvalo ja lisäpöytiä 2 kpl/kioski (liinat itseltä), pöydän koko n. 75x100 cm. Kioskeihin ei saa lyödä nauloja, niittejä tms. ja ne luovutetaan siivottuina takaisin. 

Tervetuloa myymään ja esittelemään tuotteitasi  tunnelmalliselle Tallipihalle!