Kädentaitajien kesäpiha

2.7.-27.7.  & 30.7.-12.8. UUTTA JA UNIIKKIA

Tapahtumatori kutsuu kesäiseen tunnelmaan käsitöiden, herkkujen ja erilaisten teemojen kera. Pihakioskeissa vierailevia kädentaitajia ja pikkuputiikkien pitäjiä joka päivä klo 11-17.

Tallipihalla elävää musiikkia ja ohjelmaa erikseen ilmoitettuina ajankohtina (tapahtumat). Vanhanajan karuselli (2 e) tiistaista sunnuntaihin klo 11-17 päivittäin koko kesän ajan.

Hevosvaunuajelua, ponitalutusta keskiviikosta sunnuntaihin 5.8. asti klo 11-17 (pieni käteismaksu). Hevonen ja poni viettävät vapaapäiviään kotilaitumella maanantaina ja tiistaina. Myymälät ja kahvila terasseineen.
Vapaa pääsy! 

Huom! Varaathan myös käteistä mukaan, sillä kaikille vierailevista myyjistä ei käy kortti maksuvälineenä.

Hakuohjeet kädentaitajille (1 avo+1 lukittava pihakioski/hakemus) annetaan ilmaiseksi. Lähetä hakemuksesi, toiveesi jaksoista, mitä haet sähköpostilla: tallipiha10@gmail.com. Huom! Voit hakea yhtä tai useampaa jaksoa. Valitut sitoutuvat pitämään kioskin avoinna jokaisena päivänä vähintään klo 11-17. Koska kioskeja on kaksi, tuotteita tulee olla riittävästi, että molemmat kioskit saadaan näyttäviksi. Voit hakea joko yksin tai toisen, useamman taitajan kanssa.

Jaksot: Viikko 27, viikko 28, viikko 29, 23.7.-27.7., viikko 31, viikko 32.